dilluns, 14 de desembre del 2009

Avaluació de recursos

La WebQuest que vem realitzar conjuntament amb en Josep Molins s'anomena "Un valor afegit"

Està adreçada a professors d'ESO i pretén ajudar a desenvolupar estratègies per tal d'afrontar amb èxit un context educatiu multicultural.

Pel que fa als objectius, volíem incidir en fomentar una educació intercultural solidària i respectuosa amb els demés.

La valoració que en realitzo de la WebQuest és molt bona. Es tracta d'un recurs que desconeixia i que em sembla molt útil per tractar temes d'interès com el que ens ocupa així com fer-ho aprofitant les TIC. Cal treballar per l'educació intercultural perquè és una realitat que ja tenim a les aules, ja no és suficient amb donar-los la benvinguda i acceptar-los, cal posar-se de ple en la integració total. Aquesta WebQuest plantejava un model d'educació intercultural fort (es buscava la transversalitat del contingut i a més, s'implicava a tot el claustre).

Pel que fa a l'experiència amb les PAC's, es pot comprovar fent una petita cerca que la quantitat de recursos existents a la xarxa és gairebé infinit, cosa que per una banda ajuda i per l'altra, dificulta la tria del recurs més adequat. Per tant, justament per aquesta raó, em sembla molt interessant la catalogació de recursos (permet una optimització del temps, permet "anar directament al gra" del que interessa).D'aquesta manera s'aconsegueix orientar més les demandes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada